Tervetuloa seuraavalle K-S hiihto ry:n piirileirille Vuokattiin. Alkuperäisestä ohjelmasta poiketen leiripaikka vaihtui Jämijärveltä Vuokattiin. Leiriajankohta pysyi kuitenkin samana.

Leirin hinta on n. 235 €. Lopullinen hinta tarkentuu, kun tiedämme tarkalleen osallistujamäärän. Hintaan sis. mm. hotellimajoitus, tunnelin/ensilumenladun käyttö, ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), sekä tarvittavat tilat. Ilmoita osallistumisestasi sunnuntaihin 28.9. mennessä osoitteeseen antti.minkkinen@ hotmail.com Ohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia olosuhteiden ja ladun ruuhkaisuuden vuoksi.

Mainitse myös ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli osallistut piirin järjestämään yhteiskuljetukseen. Linja-auton reitti on edes takaisin: Jämsä - Jyväskylä - Viitasaari - Pihtipudas - Vuokatti. Linja-auto kuljetuksen hinta on 80 €/hlö ja ilmoittautuminen on sitova. Leirille voi toki osallistua, vaikkei yhteiskuljetuksella kulkisi. Linja-auto lähtee liikkeelle Jämsästä klo 8.00 ja takaisin päin palaamme Vuokatista heti leirin päätyttyä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Huomioithan, että sukset ovat kotona luistovoideltu valmiiksi ja pitovoidealueet puhdistettu. Me vetäjät autamme leirillä pitovoiteluiden kanssa. Mikäli omistat myös pitopohjasukset ota ne mukaan leirille.

Terveisin K-S hiihdon valmentajat


* Leirikutsu >>


 


 -


_
_

_


_-

 

_

 

-